Εσωτερικες πορτες: και το 2017 το ξυλο κυριαρχει στη σκηνη

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες

Το ξύλο συνεχίζει να κυριαρχεί στον τομέα των εσωτερικών θυρών: επίσης το 2017, η τάση φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την τοποθέτηση αυτού του υλικού, που χαρακτηρίζεται από θερμότητα και ζωτικότητα, απευθείας στο βάθρο. Οι μοντέρνες υφές στοχεύουν στην ενίσχυση των κόκκων και των αντιθέσεων, αλλά και στην αρχική αίσθηση της αίσθησης φυσικού ξύλου. Οι γραμμές, αν και σύγχρονες, προσαρμόζονται στην τάση και αντανακλούν σε πάνελ και λεπτομέρειες σε δρυς, καστανιά, κρόκος – για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα, η υφή της υφής – που εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό από τις ενδεχόμενες επεξεργασίες πετρελαίου στις επιφάνειες – επισημαίνεται στο καλύτερο της με τα πιο φυσικά και στιλβωμένα χρώματα, αλλά και σε θεαματικές νότες ανθρακίτη και φυσικού δέρματος.

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” box_shadow_on_row=”no”][vc_column][vc_separator type=”transparent” up_style=”px” down_style=”px”][vc_column_text]Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες είναι, ακόμα και σήμερα, η αγαπημένη επιλογή εκείνων που θέλουν να προσφέρουν εξαιρετικά κομψά περιβάλλοντα, που χαρακτηρίζονται από μια ισχυρή, φιλόξενη και ταυτόχρονα άνετη προσωπικότητα.

Οι κόκκοι σε μεγάλες επιφάνειες φαίνεται να ζωντανεύουν και η υφή τους γίνεται η τέλεια αντίθεση με τις καθαρές, βασικές και παγωμένες γραμμές που χαρακτηρίζουν τις πόρτες, αλλά και για τις μεταλλικές λεπτομέρειες – όπως οι λαβές και οι μεντεσέδες.

Με το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της συγχώνευσης και της αντίθεσης, το ξύλο είναι και παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα υλικά και θεωρείται ιδιαίτερα στον κλάδο, ανεξάρτητα από τις τελευταίες τάσεις.

Η αισθητική μιας πόρτας οφείλεται εν μέρει στον σχεδιασμό αλλά και στο υλικό που είναι το βασικό στοιχείο που κάνει τη διαφορά.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” up_style=”px” down_style=”px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” box_shadow_on_row=”no”][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”20770,20771,20769″ img_size=”medium” border_pattern=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” box_shadow_on_row=”no”][vc_column][vc_column_text]Ως εκ τούτου,για το 2017 το λεπτό και εκλεπτυσμένο ξύλο θα προτιμάται για τις εσωτερικές πόρτες. Η πολυτέλεια γίνεται πραγματικότητα μέσα από αντικείμενα σε λευκό έβενο – τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην περίπτωση που το δέντρο πέφτει φυσικά, αλλά και στο Ziricote. Το τελευταίο, το παρατσούκλι «ξύλο των οστών» για τους καταπληκτικούς κόκκους του που θυμίζουν μια ακτινογραφία του ανθρώπινου σώματος, σαν να ήταν επέκταση του φυτού του Vitruvian από τον Leonardo, βρίσκεται ακόμα στον κατάλογο των ωραιότερων ξύλων για πόρτες.

Στη συνέχεια υπάρχει το Zebrano, το οποίο στο Interior Design φαίνεται να βρίσκει τον ιδανικό του προορισμό ειδικά για τις λεπτομέρειες των αυτοκινήτων και των πολυτελών σκαφών, και το Bocote, με τους χρυσούς τόνους να είναι διακοσμημένοι με σκούρους κόκκους και εντυπωσιακό ομορφιά[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply