ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες

Αν ο μινιμαλισμός και η νεωτερικότητα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των επίπλων στο δωμάτιο σας, οι εσωτερικές πόρτες είναι σίγουρα μια από τις επιλογές σας.

Σε όποια περίπτωση, είτε έχετε επιπλώσει έναν χώρο που  δημιουργήθηκε πρόσφατα ή έχετε πραγματοποιήσει την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος ή ενός υπάρχοντος γραφείου, η απόφασή σας θα επικεντρωθεί σε εσωτερικές πόρτες που στοχεύουν στο μινιμαλισμό, ενώ δεν υστερούν τεχνολογικά.

Ανεξαρτήτως επιλογής, είναι πάντα απαραίτητο να αξιολογούνται προσεκτικά οι διαθέσιμες επιλογές, σχετικά με τις γραμμές, τα υλικά, τις επιδόσεις και την τεχνολογία. Να θυμάστε ότι στην πραγματικότητα οι εσωτερικές πόρτες, με τις βασικές λειτουργίες τους για να διαχωρίζουν και να συνδέουν δωμάτια, είναι ένα αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό στοιχείο εξαιρετικής σημασίας.

Μεταξύ των διαφόρων τύπων εσωτερικών θυρών που είναι προς επιλογή για κάθε χώρο που θέλει ν’ αναδείξει το μινιμαλιστικό στοιχείο, υπάρχει η αποκαλούμενη πύλη για τοίχο με αόρατους μεντεσέδες και πλαίσια. Είναι ένα αρχιτεκτονικό στοιχείο του οποίου η ισχύς βασίζεται εξ ολοκλήρου στην έννοια της ουδετερότητας.

Η εσωτερική πόρτα που φουσκώνει στον τοίχο είναι μια αόρατη πόρτα: συγχωνεύεται με το περιβάλλον και αναμειγνύεται στην επιφάνεια του τοίχου στην οποία είναι τοποθετημένη.

Είναι φτιαγμένο στο τοίχο και, αν προσφέρεται με αποκλειστικό φινίρισμα, διακόσμηση ή ειδική επίστρωση, είναι σχεδόν ένα σύγχρονο αριστούργημα.

 

Η κομψότητα και η ομοιομορφία είναι επομένως τα βασικά στοιχεία των θυρών που ξεπλένονται στον τοίχο.

Μπορείτε να τα επιλέξετε να έχουν τις ίδιες αποχρώσεις με τους τοίχους σας ή, εναλλακτικά, με διαφορετικά φινιρίσματα και χρώματα, ακόμη και φωτεινά, χωρίς να μεταβάλλουν την απίστευτη διακοσμητική τους ικανότητα, να είναι σχεδόν αόρατες με τον τρόπο που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο.

Το διαχρονικό τους design σε συνδυασμό με την διακριτική πολυτέλεια που παρέχουν, όπως επίσης και η απαράμιλλη λειτουργικότητά τους, είναι στοιχεία που κάνουν τις εσωτερικές πόρτες, σχεδιαστικό στοιχείο που δεν μπορεί να λείπει από έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

Leave a Reply