Η νέα ατμοσφαιρική συλλογή της CERAMICA BARDELLI

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0

Ο Wassily Kandinsky υποστήριζε ότι «Το χρώμα επηρεάζει άμεσα την ψυχή»  και η CERAMICA BARDELLI ακολουθεί το παράδειγμά του με τη δημιουργία μίας υπέροχης νέας συλλογής. Πηγή έμπνευσης της CROMIA αποτελεί σίγουρα ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και – όπως υποδηλώνει το όνομά της – το χρώμα επιστρέφει ως κυρίαρχος πρωταγωνιστής της. 

 Η Cromia ακολουθεί το όραμα κάθε σχεδιαστή εσωτερικών χώρων επιτρέποντας τη δημιουργία συνθέσεων, στις οποίες το χρώμα, το φως και οι αντανακλάσεις τους αναδεικνύονται και ουσιαστικά καθορίζουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η επιφάνειά της είναι λεία και λαμπερή. Το χρώμα είναι ομοιόμορφο, με βάθος και γεννά μια δυναμική σύνθεση φωτός και χρωστικών. Η Cromia αντιπροσωπεύει τη δύναμη της έκφρασης του χρώματος και την ανακλαστική του ικανότητα. Δίνει έμφαση στις αποχρώσεις και καθίσταται πολύτιμο εργαλείο του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, ιδανικό passe-partout για κάθε επαγγελματία  σε έργα με φαντασία, άποψη και χαρακτήρα.

 Η συλλογή αποτελείται από πλακίδια με γυαλιστερό φινίρισμα σε 14 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές και σε δυο μεγέθη (20Χ20cm και 10Χ40cm). 

Leave a Reply