Η LIVING IN στο NEFELI_1 στο Πανόραμα

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0

Η  Living In είναι χαρούμενη και περήφανη που συμμετέχει με τα προϊόντα της στην ανακατασκευή και δημιουργία ενός από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυαναμενόμενα έργα στη Θεσσαλονίκη, στο NEFELI 1 στο Πανόραμα.

Το κτίριο  NEFELI 1 βρίσκεται στην καρδιά του Πανοράματος και οικοδομείται στα θεμέλια του θρυλικού ξενοδοχείου ΝΕΦΕΛΗ.  Αποτελείται από 23 πολυτελείς κατοικίες με ασύγκριτη θέα στη θάλασσα και στο βουνό που προσφέρει στους ιδιοκτήτες και ενοίκους του leisure facilities, όπως χρήση spa και γυμναστηρίου, αλλά και εστιατορίου και καφετέριας και διαθέτει μια επιβλητική είσοδο με 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου.

 

Την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης ανέλαβε και πραγματοποίησε το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο MAS MAKRIDIS ASSOCIATES και την υλοποίηση του έργου η κατασκευαστική εταιρία AS BUILD

Η Living In ανέλαβε την κατασκευή των επίπλων κουζίνας και νησίδας από λευκή satin λάκα της εταιρίας HOF που επενδύεται με πάγκο από MDi μεγάλων διαστάσεων της εταιρίας Inalco.Es. Παράλληλα ανέλαβε την κατασκευή των ντουλαπών και dressing-rooms των διαμερισμάτων.  Τέλος προσφέρει για την επένδυση των χώρων των λουτρών τα πλακίδια της συλλογής GRAPH της διάσημης ιταλικής εταιρίας CERAMICA VOGUE.

Leave a Reply