Έξυπνοι τρόποι να διακοσμήσετε έναν τοίχο σας!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Τοίχος: Μπορείτε εύκολα και ανέξοδα να διακοσμήσετε τον τοίχο σας χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μπογιές και μπόλικη φαντασία. Δείτε μερικές ιδέες για διακόσμηση τοίχου που μπορείτε εύκολα να τις φτιάξετε μόνοι σας.

Μπογιά μαυροπίνακα/h4>
Μια ωραία ιδέα είναι να βάψετε τον έναν τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία). Βάζοντας μια κορνίζα σαν αυτή της φωτογραφίας ο τοίχος σας αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον και θα δείχνει πολύ πιο πολυτελής.

Με λίγη μπογιά μαυροπίνακα ο χώρος σας θα ανανεωθεί.

Δημιουργία «νερών»

Αυτός ο όμορφος τοίχος μπορεί να δείχνει ακριβός αλλά στην κυριολεξία, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, πρόκειται απλά για ένα κομμάτι ύφασμα. Βρείτε λοιπόν ένα ύφασμα που θα σας άρεσε να μπει στον τοίχο σας και βουτήξτε το μέσα σε μια λεκανίτσα με υγρό άμυλο. Στη συνέχεια και αφού το στραγγίσετε βάλτε το στον τοίχο σας και κόψτε με έναν κόπτη τις επιφάνειες που περισσεύουν. Είναι πανεύκολο και γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Αυτός ο τοίχος δεν είναι ζωγραφιστός! Η ιδιοκτήτρια απλά κόλλησε ένα κομμάτι ύφασμα στον τοίχο της που προηγουμένως είχε βουτήξει μέσα σε υγρό άμυλο.

Ζωγραφίστε πάνω στον τοίχο σας

Αν θεωρείτε πως το χέρι σας πιάνει, τότε μπορείτε να φτιάξετε μια αυτοσχέδια ταπετσαρία. Βρείτε κάποιο μοτίβο που το κάνετε καλά και ξεκινήστε να το σχεδιάζετε πάνω στον τοίχο σας.
Βρείτε ένα σχέδιο που μπορείτε να κάνετε εύκολα στον τοίχο σας και ξεκινήστε τη δημιουργία

Βάλτε πολλά μεγάλα πορτραίτα 

Αντί να βάψετε ολόκληρο τον τοίχο σας μπορείτε να φτιάξετε σε καμβά κάδρα δικά σας ή της οικογένειάς σας που θα δώσουν στιλ και χαρακτήρα στον χώρο σας. Επίσης, θα μπορούσατε να φτιάξετε σε καμβά τοπία που αγαπάτε και θα σας εμπνέουν κάθε φορά που τα βλέπετε.
Άλλη μια ωραία ιδέα!

Ζωγραφίστε με νερομπογιά

Χρησιμοποιώντας νερομπογιά μπορείτε να φτιάξετε αφηρημένα σχέδια σε ένα δωμάτιο του σπιτιού σας με εκκεντρική διακόσμηση. Αυτό το project είναι πολύ εύκολο και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι νερομπογιά σε ένα χρώμα της επιλογής σας και ένα πινέλο. Βάψτε ένα κομμάτι του τοίχου (αποφύγετε να βάψετε έτσι ολόκληρο το δωμάτιο).
Με λίγη νερομπογιά μπορείτε να κάνετε θαύματα σε ένα εκκεντρικό δωμάτιο.

Ομπρέ σχέδιο

Επιλέξτε κομμάτια ταπετσαρίας σε κάποια ομπρέ απόχρωση που σας αρέσει και ξεκινήστε να την κολλάτε με μια μικρή απόσταση μεταξύ των κομματιών. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν πολύ όμορφο τοίχο που θα μοιάζει ζωγραφιστός και όχι ψεύτικος.
“Ταπετσαρία σε ομπρέ χρωματισμούς”

Γεωμετρικά σχέδια

Επιλέξτε τρεις ταπετσαρίες που σας αρέσουν και κόψτε τις σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα. Ξεκινήστε να τα κολλάτε στον τοίχο δημιουργώντας όμορφα σχέδια. Επιλέξτε να τα βάλετε σε ένα μέρος του τοίχου που δεν καλύπτει πολύ μεγάλη επιφάνεια γιατί αυτό το οπτικό εφέ σε μεγάλες επιφάνειες θα δείχνει κουραστικό για τα μάτια.
Ενώστε κομμάτια ταπετσαρίας κομμένα σε διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα”
[via]

Leave a Reply