Αυτά είναι τα 8 μεγαλύτερα λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού που κάνετε!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
επιπλα μπανιου θεσσαλονικη, επιπλα κουζινας θεσσαλονικη,Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Είναι η αλήθεια πως σας το έχουμε ήδη πει. Λάθη στην διακόσμηση κάνουμε όλοι! Είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα είτε για κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού μας, έχουμε όλοι μας υποπέσει σε ατοπήματα, κάτι το οποίο είναι λογικό άλλωστε. Άνθρωποι είμαστε και όχι διακοσμητές.Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να μάθουμε, αφού πάθουμε.

1. Βάφετε τους τοίχους χωρίς να έχετε δοκιμάσει το χρώμα πρώτα

Ένα μυστικό που πρέπει να γνωρίζετε για τη διακόσμηση: τα χρώματα δείχνουν τελείως διαφορετικά επάνω σε έναν τοίχο και ιδιαίτερα αφότου στεγνώσουν. Δοκιμάστε διάφορα χρώματα σε ένα κομμάτι του τοίχου και περιμένετε να δείτε ποιο πραγματικά σας αρέσει. Ίσως σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά αξίζει.

2. Η αγορά ενός «μαλλιαρού χαλιού»

Ναι, τα χαλιά που θυμίζουν φλοκάτες είναι ξανά στη μόδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να βάλετε ένα στο σαλόνι σας. Γιατί; Επειδή μαδούν περισσότερο και από ένα σκυλί. Θέλετε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας παρέα με την ηλεκτρική σκούπα; Δεν το νομίζουμε.

3. Οι πάγκοι από μάρμαρο

Ναι, δείχνουν τόσο όμορφοι και τέλειοι στο Pinterest! Αλλά μόλις τους βάλετε και εσείς, θα δείτε μαζί τους και τις γρατσουνιές και τους λεκέδες που θα τους συνοδεύσουν σύντομα, χαλώντας τη διακόσμηση του σπιτιού.

4. Καναπές σε έντονο χρώμα

Εάν θέλετε να βάλετε χρώμα στο σαλόνι σας, μπορείτε πάντα να το κάνετε με πολύχρωμα μαξιλάρια ή ριχτάρια. Ένας καναπές σε έντονο χρώμα όμως θα είναι πολύ δεσμευτικός και στα χρόνια που θα έρθουν θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξετε διακόσμηση.

5. Είστε βιαστικοί με την διακόσμησή σας

Πρέπει πρώτα να ζήσετε σε ένα σπίτι για να νιώσετε τις ανάγκες του! Σίγουρα το να έχετε τα βασικά έπιπλα είναι σημαντικό, αλλά δεν αξίζει να ξοδέψετε όλα τα λεφτά σας σε πράγματα που τελικά δεν θα σας βολέψουν. Πάρτε τον χρόνο σας, είναι σημαντικό για ένα καλό αποτέλεσμα.

6. Περιμένετε να κάνετε όλες τις σημαντικές αλλαγές αφότου μετακομίσετε

Κανείς δεν θέλει να μένει μέσα σε ένα σπίτι που θυμίζει εργοτάξιο. Είναι καλύτερο να καθυστερήσετε την μετακόμισή σας κατά ένα μήνα, πάρα να ζείτε μέσα στην σκόνη και τον θόρυβο.

7. Να αγοράζετε ένα φθηνό έπιπλο στο οποίο πρέπει όμως να αλλάξετε ύφασμα

Το έπιπλο μπορεί να έχει μία πραγματικά φθηνή τιμή, αλλά το κόστος της αλλαγής υφάσματος ίσως είναι σοκαριστικά ακριβό. Μήπως σας συμφέρει τελικά περισσότερο να αγοράσετε ένα καινούριο έπιπλο;

8. Καλύπτετε τα πατώματα με λευκά χαλιά

Ακόμα και εάν είστε ο πιο καθαρός άνθρωπος του κόσμου, ακόμα και εάν δεν έχετε παιδιά ή κατοικίδια, ακόμα και εάν ζητάτε από όλους να βγάζουν τα παπούτσια τους, η απάντηση είναι μία: δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα λευκό χαλί καθαρό για πάντα.

[via]

Leave a Reply