Γιατί να Προτιμήσετε Συρτάρια και όχι Ντουλάπια για την Κουζίνα σας!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
επιπλα μπανιου θεσσαλονικη, επιπλα κουζινας θεσσαλονικη,Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Μια μέση τυπική κουζίνα έχει συνήθως μια σειρά πάνω ντουλάπια η οποία συνδυάζεται με μία ακόμα σειρά από ντουλάπια στο χαμηλότερο επίπεδο. Τα χαμηλά ντουλάπια περιλαμβάνουν μερικά συρτάρια, ίσως 3 ή 4, αναλόγως την κουζίνα σας. Μια ιδέα που αποδεικνύεται… όχι και τόσο καλή.

Αν σκέφτεστε να ανακαινίσετε την κουζίνα σας, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο, αντί για ντουλάπια, να βάλετε αποκλειστικά συρτάρια στο χαμηλό επίπεδο. Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω.

 

Ευκολία πρόσβασης

Τα τυπικά ντουλάπια έχουν βάθος περίπου 50-60εκ πράγμα που σημαίνει πως οτιδήποτε αποθηκεύσετε εκεί είναι πιθανό να… χαθεί στην μαύρη τρύπα. Θυμηθείτε μόνο όλες τις φορές που αποφασίσατε να βάλετε σε τάξη τα ντουλάπια σας και αναφωνήσετε όλο ενθουσιασμό «Α, εδώ ήταν!» ανακαλύπτοντας κάποιο αντικείμενο που το θεωρούσατε χαμένο. Ποιος θέλει, επίσης, να βγάζει τα πάντα έξω πριν βρει το τηγάνι που ψάχνει; Τα συρτάρια θα σας λύσουν αυτό το πρόβλημα μία και καλή.

Ποιος θέλει, επίσης, να βγάζει τα πάντα έξω πριν βρει το τηγάνι που ψάχνει;

Οργάνωση

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα ντουλάπια αυτά έχουν αρκετό βάθος. Πρακτικά μοιάζουν με ένα τεράστιο κουτί που συχνά καταλήγει σε ένα συνονθύλευμα άτακτα τοποθετημένων πραγμάτων. Με τα συρτάρια αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ πιο εύκολο, επίσης, να βάλετε μέσα διαχωριστικά και να βρει το κάθε ένα από τα πράγματά σας τη θέση του.

Είναι πολύ πιο εύκολο να βάλετε μέσα διαχωριστικά και να βρει το κάθε ένα από τα πράγματά σας τη θέση του.

Αποδοτικότητα

Σκεφτείτε τον ίδιο όγκο χώρου να καταλαμβάνεται από συρτάρια ή από ντουλάπια. Στην περίπτωση των ντουλαπιών δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε όλο τον όγκο του χώρου εξίσου αποδοτικά. Αντίθετα, στην περίπτωση των συρταριών είναι πολύ πιο εύκολο να χωρέσετε περισσότερα πράγματα ακόμα και ο όγκος που καταλαμβάνουν είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν των αντίστοιχων ντουλαπιών. Στην περίπτωση των συρταριών είναι πολύ πιο εύκολο να χωρέσετε περισσότερα πράγματα.

Στυλ

Αν δεν θέλετε να τοποθετήσετε καθόλου ντουλάπια στο πάνω μέρος της κουζίνας σας, τότε τα συρτάρια στο κάτω μέρος είναι μονόδρομος. Για να πειστείτε φανταστείτε να προσπαθείτε να αποθηκεύσετε μπωλ, πιάτα και ποτήρια μέσα σε ένα ντουλάπι με πόρτα. Σχεδόν εφιαλτικό! Αν δεν θέλετε να το τοποθετήσετε καθόλου ντουλάπια στο πάνω μέρος της κουζίνας σας, τότε τα συρτάρια είναι μονόδρομος.

[via]

Leave a Reply