Μπάνιο: Ολική ανακαίνιση

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες

Για να ξέρετε σε τι νερά θα κολυμπήσετε δίχως να πνιγείτε.

Σε μια ριζική ανακαίνιση μπάνιου, η αρχή θα γίνει με το ξήλωμα όλων των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων που υπάρχουν ήδη μέσα στο μπάνιο.

Οι εργασίες αυτές σας δίνουν μια ευκαιρία να κάνετε έναν καλό έλεγχο στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης και αν χρειαστεί να επέμβετε για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ή και αντικαταστάσεις.

Στη συνέχεια θα επέμβει ο ηλεκτρολόγος, για τις όποιες αλλαγές στα ηλεκτρικά του μπάνιου (παροχές, φωτισμός κ.λπ.). Μόλις ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εργασίες, γίνεται το σοβάτισμα και δίνεται μια μικρή κλίση στο δάπεδο ώστε να φεύγουν τα νερά στην αποχέτευση.

Δείτε περισσότερα τη Living In Συλλογή Λουτρών

Όταν έρθει η ώρα να μπουν τα πλακάκια βρίσκεστε κοντά στο τελικό αποτέλεσμα.

Έπειτα γίνεται η τοποθέτηση των πλακιδίων, στους τοίχους και στο δάπεδο και η αρμολόγησή τους − σε ένα μοντέρνο χώρο μπορείτε να βάλετε χρώμα στους αρμούς και να ζωντανέψετε ακόμα και ένα πολύ απλό λευκό πλακάκι. Ακολουθεί ο ελαιοχρωματιστής, ο οποίος θα δώσει το τελικό… χρώμα στο μπάνιο σας. Αν βέβαια γνωρίζετε ακριβώς πώς και μέχρι ποιο ύψος θα τοποθετηθούν τα πλακάκια τότε μπορείτε να βάψετε το μπάνιο πριν την τοποθέτησή τους για να αποφύγετε να λερωθούν έστω και στο ελάχιστο. Ακολουθούν τα είδη υγιεινής, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ μπάνιου (κρεμάστρες, επιτοίχια ντισπένσερ κ.λπ.).

Μια τέτοιου είδους εργασία (στο σύνολό της) διαρκεί τουλάχιστον μια εβδομάδα, ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου και την έκταση των αλλαγών που τελικά θα πραγματοποιηθούν. Να σημειώσουμε ότι σε όλη τη διάρκεια αυτών των εργασιών η χρήση της τουαλέτας δεν είναι δυνατή, ενώ στη διάρκεια που γίνονται οι εργασίες των υδραυλικών θα διακοπεί και η παροχή νερού.

Leave a Reply