Σπίτι: 6 Αποθηκευτικοί Χώροι για Μικρό Διαμέρισμα!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
επιπλα μπανιου θεσσαλονικη, επιπλα κουζινας θεσσαλονικη,Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Αν το σπίτι σας είναι σχετικά μικρό και οι διαθέσιμοι ελεύθεροι χώροι που μπορείτε να αποθηκεύετε τα αντικείμενά σας συνεχώς λιγοστεύουν, τότε σας έχουμε τη λύση.

Εκμεταλλευτείτε 6 σημεία μέσα στο σπίτι σας που δεν είχατε φανταστεί προηγουμένως ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τοποθετήστε εκεί όλα όσα χρειάζεστε.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας και θα δείτε πόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή σας στο μικρό σας διαμέρισμα.

Πάνω από την πόρτα

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό ράφι στο σημείο ακριβώς επάνω από την πόρτα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε έναν επιπλέον χώρο, όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα αντικείμενά σας. Για παράδειγμα, ένα ράφι ακριβώς επάνω από την πόρτα του μπάνιου μπορεί να φανεί χρήσιμο για να τοποθετήσετε εκεί τις καθαρές πετσέτες σας.

Πίσω από την πόρτα

Τοποθετήστε μια κρεμάστρα για πόρτες είτε μια ράγα από την οποία μπορείτε να στερεώσετε μικρά μεταλλικά καλάθια για να τοποθετείτε εκεί τα αντικείμενά σας. Ανάλογα με τον χώρο του σπιτιού που έχετε επιλέξει, μπορείτε να κρεμάσετε και αντίστοιχα αυτό που χρειάζεστε. Πίσω από την πόρτα του μπάνιου, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε το αφρόλουτρο σας, καλλυντικά και καθαρές πετσέτες. Πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου σας, θα μπορούσατε να κρεμάσετε τα φουλάρια σας ή τις τσάντες, ενώ πίσω από την πόρτα μιας αποθήκης, εάν διαθέτει το διαμέρισμά σας, θα μπορούσατε να κρεμάσετε την σκούπα, τη σφουγγαρίστρα και το ξεσκονόπανό σας για να μην σας πιάνουν περιττό χώρο σε οποιοδήποτε άλλο σημείο.

Πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας

Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χώρο με διακοσμητικά μπουκάλια και αντικείμενα, αλλά και με είδη που θέλετε να έχετε στην κουζίνα σας καθημερινά, αλλά δεν σας το επιτρέπει η έλλειψη ελεύθερου χώρου.

Πάνω από το καλοριφέρ

Ειδικά το διάστημα που δεν το χρησιμοποιείτε, επιβάλλεται να το εκμεταλλευτείτε και να το κάνετε μέρος της συνολικής σας διακόσμησης. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια μοδάτη βιβλιοθήκη στοιβάζοντας πάνω του με τάξη βιβλία και περιοδικά.

Πάνω από ένα άλλο έπιπλο

Τοποθετήστε ράφια στο επάνω μέρος ενός γραφείου και δημιουργήστε νέους αποθηκευτικούς χώρους στο σημείο αυτό του τοίχου. Μπορείτε να γεμίσετε τα ράφια με αποθηκευτικά κουτιά για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου και τάξη, ενώ αυτά θα είναι κατάλληλα και για να φτιάξετε μια νέα βιβλιοθήκη, έναν χώρο που θα μεγαλώνει το φυτό σας ή που θα βρίσκεται μια συλλογή από φωτογραφίες.

Σε μια γωνία

Τοποθετήστε πολλά και μικρά ράφια στη γωνία ενός τοίχου στο σαλόνι και διακοσμήστε τα με τα αγαπημένα σας είδη. Πράγματα τα οποία θέλετε να κρύψετε μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε διακοσμητικά κουτιά και απευθείας πάνω στα ράφια.

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά του διαμερίσματός σας.

Leave a Reply