Φυτά Εσωτερικού Χώρου:11 προτάσεις διακόσμησης!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Τα φυτά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού, σε σημείο που να τείνουν να αποτελέσουν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση.

Η αλήθεια είναι πως τα φυτά έχουν την δυνατότητα να ομορφαίνουν τους χώρους και να προσδίδουν μια φρέσκια πινελιά. Έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία! Και μπορεί τα μεγάλα φυτά να είναι ακριβά, αν έχετε όμως την υπομονή, μπορείτε να μεγαλώσετε εσείς ένα με σημαντικά μειωμένο κόστος.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως πλέον υπάρχουν στο εμπόριο πάρα πολλές επιλογές για βάζα και γλάστρες που μπορούν να φιλοξενήσουν τα φυτά εσωτερικού χώρου και ταυτόχρονα να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το καθιστικό ή το σαλόνι σας (και όχι μόνο).
Αυτές οι λιλιπούτιες και εύκολες κατασκευές μπορούν να φιλοξενήσουν μικρά πήλινα γλαστράκια με φυτά τα οποία θα στηρίζονται στον τοίχο σας.
Αυτές οι λιλιπούτιες και εύκολες κατασκευές μπορούν να φιλοξενήσουν μικρά πήλινα γλαστράκια με φυτά τα  οποία θα στηρίζονται στον τοίχο σας.

2

    Μια πανέμορφη γυάλινη πυραμίδα θα φέρει μια μικρή όαση μέσα στο σπίτι σας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα πολύ πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο.

3

    Μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο σας αυτές τις υπέροχες μικρές γλάστρες που φιλοξενούν διάφορα φυτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά καρφιά.

4

      Τα ασημένια βάζα της φωτογραφίας δεν είναι απλά πανέμορφα, αλλά μπορούν να δώσουν και στον χώρο σας μια νέα υφή και αισθητική.

5

      Τι θα λέγατε γι αυτή την κρεμαστή γυάλινη μπάλα; Είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη και στο εσωτερικό της μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή σύνθεση με φυτά και πέτρες.

6

          Άλλη μια γυάλινη «μπάλα», αλλά αυτή τη φορά… μισή! Αξιοποιήστε την φυτεύοντας μικρούς κάκτους δημιουργώντας και εδώ μια σύνθεση που σίγουρα θα δώσει μια πολύ όμορφη πινελιά στον χώρο σας.

7

        Μια λευκή γεωμετρική γλάστρα μέσα σε μεταλλικό πλαίσιο μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ κομψό και μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο για το καθιστικό σας.

8

        Αν θέλετε να γεμίσετε μια άδεια γωνιά ή να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης, αυτό το μοντέρνο σταντ είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει το φυτό σας.

9

        Κάποιες φορές τα απλά πράγματα είναι και τα ομορφότερα. Μια πρωτότυπη πολυγωνική γλάστρα είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα. Μπορείτε να την βάλετε στην κουζίνα σας.

10

        Άλλο ένα πανέμορφο σταντ που θα έχει κύριο λόγο στην διακόσμηση του χώρου σας. Μπορεί, μάλιστα, να φιλοξενήσει όχι μία, αλλά δύο γλάστρες.

11

        Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο σταντ σαν αυτά της φωτογραφίας, τα οποία θα τα τοποθετήσετε στο καθιστικό σας και να φτιάξετε ένα υπέροχο ζευγάρι με φυτά.

Leave a Reply