Σπίτι: Πιο κομψό με 6 βήματα!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
επιπλα μπανιου θεσσαλονικη, επιπλα κουζινας θεσσαλονικη,Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες, προσφορές κουζίνας, εσωτερικές πόρτες, μπάνια ανακαίνιση, προσφορές μπάνιο,προσφορές πλακάκια μπάνιου,προσφορές κουζίνες,εκθεσιακά κομμάτια προσφορές,αγορά πλακιδίων θεσσαλονίκη,κουζίνες θεσσαλονίκη,κουζίνα προσφορά,αγορά κουζίνας προσφορές, προσφορές κουζίνας θεσσαλονίκη,προσφορές μπάνιου θεσσαλονίκη

Σπίτι: Περνάτε πολλές ώρες της ημέρας σε αυτό, αλλά θα μπορούσατε να πείτε ότι το σπίτι σας δεν είναι καθόλου κομψό. Σύμφωνα με τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου, το λάθος κρύβεται στη λεπτομέρεια και προφανώς τα μικρά πάθη μας είναι αυτά που μπορεί να καταστρέψουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Κι ενώ οι φτηνές κορνίζες φωτογραφιών ή οι λαμπτήρες φθορισμού μπορεί να φαίνονται σαν δευτερεύουσες ανησυχίες, συχνά είναι τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι καλεσμένοι μας, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ωστόσο ακολουθώντας ορισμένα απλά τρικ των επαγγελματιών, μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια κομψή κατοικία που οι επισκέπτες σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

Οι ειδικοί μοιράστηκαν έξι συμβουλές που θα αλλάξουν για πάντα την όψη του σπιτιού σας.

1. Λάμπες φθορισμού: Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο εξαιρετικά φωτεινός φωτισμός μπορεί να κάνει την επίπλωσή σας να φαίνεται απλή. Για να δείχνει πιο όμορφο το δωμάτιο, αλλάξτε τα με πιο «μαλακά» και θερμά φώτα, που δημιουργούν μια πολύ πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα.

2. Καλώδια και έπιπλα τηλεόρασης: Οι διακοσμητές εσωτερικού χώρου λένε ότι πρέπει πάτα να κρύβετε τα καλώδια ή να επενδύετε σε νέα, ασύρματη τεχνολογία για να κάνετε τα δωμάτιά σας να φαίνονται πιο εξελιγμένα. Επίσης, συνιστούν την απομάκρυνση των ογκωδών επίπλων τηλεόρασης προκειμένου να μεγιστοποιήσετε το χώρο και να δημιουργήσετε μια μινιμαλιστική αίσθηση.

3. Ένα γυμνό δωμάτιο: Less is more λένε συχνά, ωστόσο μερικές προσεκτικά τοποθετημένες λεπτομέρειες και αγαπημένα αντικείμενα μπορεί να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο κομψό. Οι ειδικοί προτείνουν την προσθήκη άνετων ριχταριών στους καναπέδες, τα οποία προσθέτουν ένα στοιχείο λειτουργικότητας και διακόσμησης.

Βάλτε ριχτάρια στους καναπέδες και αντικαταστήστε τα χάρτινα αμπαζούρ με υφάσματα της επιλογής σας.

4. Άσχημες κορνίζες φωτογραφιών: Ποιο είναι το νόημα να επενδύετε σε φανταχτερά έργα τέχνης αν είναι να τα βάλετε σε φτηνές κορνίζες; Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση ματ κορνιζών με ένα απλό γυαλί, για να αναδειχθούν καλύτερα οι αγαπημένες σας φωτογραφίες.

5. Κάθετες περσίδες:Ενώ είναι λειτουργικές, υπάρχουν πιο ελκυστικοί τρόποι για να μπλοκάρετε το εισερχόμενο φως και να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή. Αντ’ αυτού κρεμάστε ένα στρογγυλεμένο κουρτινόξυλο από την οροφή και κρεμάστε δύο λεπτές υφασμάτινες κουρτίνες.

6. Χάρτινα αμπαζούρ: Οι φθηνές λάμπες συνήθως πωλούνται με χάρτινα αμπαζούρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να τα αντικαταστήσετε με υφάσματα της επιλογής σας.

[via]

Leave a Reply