Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε για να μην Νιώθει Κάποιος Άβολα όταν Χρησιμοποιεί το Μπάνιο σας

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0
Πλακάκια Θεσσαλονίκη Πλακίδια θεσσαλονίκι αγορά πλακιδίων αγορά πλακάκια μπαάνιου προσφορές πλαάκια προσφορές πλακάκια μπαάνιου προσφορές κουζίνας προσφορές πλακάκια κουζίνας προσφορές πλακάκια δαπεδου πλακίδια δαπέδου πλακίδια πατώματος πλακάκια καλαμαριά πλακίδια καλαμαριά Μπάνια θεσσαλονίκη μπάνια καλαμαριά λουτρά καλαμαριά λουτρά γκλαβάκης μπάνια γκλαβάκης μπάνια living in κουζίνες living in κουζίνες θεσσαλονίκη κουζίνες καλαμαριά αγορά κουζινών σχεδιασμός μπάνιο σχεδιασμός κουζίνας σχεδιασμος κουζινας Εσωτερικες πορτες

Πολλές είναι εκείνες οι φορές που έχετε αισθανθεί άβολα όταν επισκεφτήκατε μια όχι και τόσο οικεία σ’ εσάς τουαλέτα.

Είναι αυτή η ώρα που κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας πρέπει απαραιτήτως να την επισκεφτείτε αλλά έχετε και σ’ ένα βαθμό μια συστολή που σας κρατάει πίσω. Άραγε τι πρέπει να κάνετε εσείς ως οικοδεσπότες για να νιώσουν οι καλεσμένοι σας ακόμα πιο άνετα όταν θελήσουν να επισκεφτούν την τουαλέτα σας; Υπάρχουν βασικά πράγματα που οφείλετε να φροντίσετε για την καλύτερη παραμονή τους στο μπάνιο σας.

Έχετε αποθέματα χαρτιού τουαλέτας Από τις πιο άβολες στιγμές στη χρήση μιας «φιλικής» τουαλέτας είναι να ξεμείνετε από χαρτί υγείας. Δεν έχετε χειρότερο! Ως οικοδεσπότες οφείλετε να φροντίσετε για αποθέματα χαρτιού στην τουαλέτα των καλεσμένων τα οποία και θα έχετε τοποθετήσει σε εμφανές σημείο έτσι ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να ανοίγουν τα ντουλάπια σας ψάχνοντας απεγνωσμένα χαρτί. Ελάτε στη θέση τους και σκεφτείτε πόσο άβολο θα ήταν αν βρισκόσασταν εσείς σε μια παρόμοια κατάσταση.

Τα αποθέματα χαρτιού σε εμφανές σημείο θα διευκολύνουν πολύ τους καλεσμένους σας και δε θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τα αποθέματα χαρτιού σε εμφανές σημείο θα διευκολύνουν πολύ τους καλεσμένους σας και δε θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αρωματικό τουαλέτας Ίσως από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που μια τουαλέτα χρειάζεται να έχει. Το αρωματικό προσφέρει μια ευχάριστη διάθεση, μια φρεσκάδα και μια καθαριότητα σε όποιον επισκεφτεί την τουαλέτα σας. Προδιαθέτει ευχάριστα όποιον την χρησιμοποιήσει ενώ τον κάνει να νιώθει άνετα.

Κρύψτε ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται Στα ντουλάπια και τους αποθηκευτικούς χώρους του μπάνιου σας μπορείτε να κρύψετε ότι δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα ή ενδεχομένως αντικείμενα που μπορεί να «προδώσουν» πράγματα για εσάς. Προσωπικά πράγματα, είδη υγιεινής αλλά και πολλά γυναικεία «αξεσουάρ» είναι καλύτερο να φυλάσσονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα και ένα πράγμα μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού από τους «καλοθελητές» φίλους σας.

Καθαρίστε το μπάνιο σας  Το μπάνιο σας κρύβει πολλά τόσο για εσάς όσο και για το χαρακτήρας σας. Ένα όχι και τόσο καθαρό μπάνιο είναι δεδομένο πως θα σχολιαστεί όσο και φίλοι σας να είναι οι καλεσμένοι. Αν είστε γυναίκα και ζείτε μόνη θυμηθείτε το καπάκι της τουαλέτας να είναι πάντα σηκωμένο. Καταλαβαίνουμε ότι στην καθημερινότητά σας δεν δίνετε σημασία σε κάτι τέτοιο ωστόσο στο σπίτι θα έχετε σίγουρα και μερικούς άντρες καλεσμένους που πολύ πιθανό να μην θυμηθούν να το σηκώσουν πριν κάνουν χρήση της λεκάνης.

Ένα καθαρό μπάνιο είναι ο καθρέπτης του σπιτιού αλλά και των οικοδεσποτών.

Ένα καθαρό μπάνιο είναι ο καθρέπτης του σπιτιού αλλά και των οικοδεσποτών.

Μπάνιο και θόρυβοι  Ένα ακόμα πράγμα που ως οικοδεσπότες είναι καλό να προσέξετε είναι οι θόρυβοι που προέρχονται από την τουαλέτα σας. Επειδή θέση στο μπάνιο είναι δύσκολο να αλλάξετε σκεφτείτε κάτι έξυπνο και ειδικά αν αυτό βρίσκεται σχεδόν δίπλα από εκεί που διασκεδάζετε. Αν κάποιος φίλος σας θέλει να το επισκεφτεί θα έχει στο μυαλό του σίγουρα αν θα ακουστεί κάτι το οποίο μπορεί να τον «κρατήσει» και να μην εκπληρώσει τις ανάγκες του. Εκεί έρχεται η δική σας παρέμβαση. Λίγο η μουσική, λίγο οι ομιλίες, τα γέλια και οι χαρές θα υπερκαλύψουν τους όχι και τόσο ευχάριστους θα λέγαμε θορύβους που μπορεί να προέρχονται από ένα μπάνιο.

Οι θόρυβοι στο μπάνιο μπορεί να προδώσουν τους καλεσμένους σας γι’ αυτό φροντίστε να έχετε δυνατά τη μουσική και να επικρατεί μια σχετική φασαρία στο χώρο.

Οι θόρυβοι στο μπάνιο μπορεί να προδώσουν τους καλεσμένους σας γι’ αυτό φροντίστε να έχετε δυνατά τη μουσική και να επικρατεί μια σχετική φασαρία στο χώρο.

Tip: Αν θέλετε να κερδίσετε βραβείο για την καλύτερη φιλοξενία μπάνιου που έχει γίνει ποτέ σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις γυναίκες. Είδη πρώτης ανάγκης αλλά και υγιεινής που κάθε γυναίκα μπορεί να χρειαστεί πρέπει να υπάρχουν στο μπάνιο και σε εμφανές σημείο χωρίς να τις αναγκάσετε να σας ζητήσουν το οτιδήποτε.

[via]

Leave a Reply