AXOR MYEDITION ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
0

 

Ο οίκος AXOR του ομίλου HANSGROHE είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων shower (ντους), μπαταριών (βρυσών) και εξαρτημάτων μπάνιου και κουζίνας.  Εκτός από τον σύγχρονο και υπέρκομψο σχεδιασμό, στον οποίο δίνει διαχρονικά έμφαση, πρωτοπορεί σχεδόν μονοπωλιακά εισάγοντας καινοτόμα συστήματα και μηχανισμούς με κριτήριο πάντα την περιβαλλοντική προστασία, τη βιωσιμότητα και την προώθηση προϊόντων εξοικονόμησης νερού και ενέργειας.

 

Για τη σειρά MYEDITION η AXOR συνεργάζεται με το διάσημο και πολυβραβευμένο design group PHOENIX DESIGN και το αποτέλεσμα που αποφέρει η σύμπραξη αυτή, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηρισθεί ως «μεγαλούργημα»!

 

Ο καθαρός και γραμμικός σχεδιασμός της MYEDITION «υπογράφει» και «εξατομικεύει» τον χώρο του μπάνιου, διεκδικεί τη μοναδικότητα, κατακτά την τελειότητα…

 

 

Η σειρά κατασκευάζεται ως ενιαία ενότητα αντλώντας έμπνευση από έναν μονολιθικό, ευθύγραμμο και αφαιρετικό σχεδιασμό.

 

 

Εκλεκτά υλικά χρησιμοποιούνται με μοναδική και αριστοτεχνική ακρίβεια, αφού ελεγχθούν για την υψηλότερη απόδοσή τους σε ποιότητα και αντοχή.  Το μεταλλικό σώμα της μπαταρίας AXOR MYEDITION διατίθεται επιχρωμιωμένο και με δυνατότητας προσαρμογής  σε αυτό 15 διαφορετικών επιφανειών AXOR FinishPlus, δημιουργώντας ένα σπάνιο και εξαιρετικό portfolio: επιφάνειες από γυαλί, μέταλλο, μάρμαρο, δέρμα, καθρέφτη.

 

 

Η πολυτελής ξύλινη επένδυση καρυδιάς αποτελείται από λεπτά φύλλα ξύλου καρυδιάς που μεταμορφώνονται σε ένα συμπαγές και στέρεο εξάρτημα μιας πλούσιας και βαθιάς brown απόχρωσης με όμορφους σχηματισμούς γραμμικών ινών. Συνδυάζεται ιδανικά με το νέο μαύρο ματ PVD φινίρισμα της AXOR.

 

Το λευκό μάρμαρο Lasa με τις ανεπαίσθητες χρυσές φλέβες στη δομή του που εξορύσσεται από τη νότια αυστριακή επαρχία του Τιρόλου, φιλοτεχνείται  με περισσή φροντίδα και προσοχή σε μία λίθινη επιφάνεια εξαρτήματος μπάνιου.  Η σκούρη έκδοση της μπαταρίας διατίθεται επενδυμένη με το μάρμαρο Nero Marqina που προέρχεται από τα λατομεία της χώρας των Βάσκων στη Νότια Ισπανία.  Διακρίνεται για το «αδιαπέραστο» μαύρο χρώμα της και τις διακριτές λευκές φλέβες στην επιφάνειά της.

 

 

Η επιλογή του δέρματος γίνεται εξίσου προσεκτικά και η ανθεκτικότητά του ελέγχεται υπό τις πιο ακραίες συνθήκες.  Το ευρωπαϊκής προέλευσης δέρμα Nappa προσαρμόζεται με ύψιστη ακρίβεια και αριστοτεχνία στις άκρες της μπαταρίας, ώστε να αναδεικνύεται η απαλή υφή του και o sophisticated χαρακτήρας του.

 

 

Οι γυαλισμένες και ματ εκδόσεις κόκκινου χρυσού μεγιστοποιούν τη λάμψη.  Η μπαταρία του μπάνιου σας επέχει θέση ενός «κοσμήματος» στον χώρο που τη φιλοξενεί!

 

 

Οι γυάλινες πλάκες καθρέφτη εκπέμπουν ακτινοβολία και αποπνέουν κομψότητα και πολυτέλεια.

 

H Living In, πάντα πιστή στην ποιότητα, στην υψηλή αισθητική και στις καινοτόμες τεχνολογίες, σας καλεί στα showroom της στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Αδριανουπόλεως 26 να σας «ξεναγήσει» στον θαυμαστό κόσμο της Axor και των μοναδικών της προϊόντων της σειράς MyEdition και να σας ενημερώσει για τις τεχνικές προδιαγραφές και επιδόσεις τους.

 

 

Leave a Reply