Ανακαίνιση μπάνιου σε κατοικία στο Βόλο

Μία υπέρκομψη ιδιοκτήτρια μίας κατοικίας στην πόλη του Βόλου επισκέφθηκε τα showrooms της Living In στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να την εμπιστευθεί για την ανακαίνιση του μπάνιου της.

Δάπεδο

Επέλεξε για την επένδυση του δαπέδου και των τοίχων το πλακίδιο JASPER MOCA της εταιρίας Inalco.Es σε διάσταση 100Χ100cm, στο οποίο αποτυπώνεται μία πέτρινη επιφάνεια στην υπέροχη απόχρωση moca grey που αποπνέει δύναμη και επιβλητικότητα, σαν υλικό βγαλμένο από τη φύση, αλλά παράλληλα απόλυτα ραφιναρισμένο για εσωτερικές επενδύσεις οικιστικών χώρων.

Έπιπλο Μπάνιου

Το έπιπλο μπάνιου κατασκευάσθηκε ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο από μαύρο ξύλο και ενσωματώθηκε σε αυτό πάγκος πάχους 9 cm, χτισμένος από το ίδιο πλακίδιο (JASPER) που επιλέχθηκε για την επένδυση των υπόλοιπων επιφανειών. 

Νιπτήρας

Η ιδιοκτήτρια προτίμησε έναν μεγάλο ορθογώνιο νιπτήρα διαστάσεων 100Χ50cm της ιταλικής εταιρίας CATALANO και τοποθέτησε έξυπνα δυο επιτοίχιες μπαταρίες νιπτήρα της κορυφαίας εταιρίας HANSGROHE. 

Λεκάνη

Επέλεξε λεκάνη από λευκή πορσελάνη RIMLESS με ειδικό σύστημα στροβιλισμού του νερού που επιτρέπει τον άμεσο και εύκολο καθαρισμό με κάλυμμα SOFT CLOSE της ιταλικής εταιρίας ALICE. 

Dousche

Ο χώρος του dousche επενδύθηκε σε όλες τις επιφάνειές του από το ίδιο πλακίδιο με τις ορθές κλίσεις στο δάπεδο και εξοπλίστηκε με ολοκληρωμένο εντοιχισμένο σύστημα dousche της εταιρίας HANSGROHE και το μεγάλο ειδικό επιδαπέδιο σιφόνι προορισμένο για την χρήση αυτή. Διαχωρίσθηκε από τον υπόλοιπο χώρο με το ειδικό κρυστάλλινο διαχωριστικό με μαύρο προφίλ τοποθετημένο απευθείας στο δάπεδο. 

Το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό!