Αστικό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα αστικό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταμορφώνεται και αλλάζει χαρακτήρα αποκτώντας αέρα μιας urban contemporary chic αισθητικής με τη βοήθεια των προϊόντων και των υψηλών υπηρεσιών της Living In που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες της.

 

Όλη η επιφάνεια του δαπέδου επενδύθηκε με πλάκες διαστάσεων 1,00Χ1,00cm Pacific Gris της εταιρίας Inalco grey απόχρωσης δημιουργώντας έναν τέλειο και υπέρκομψο «καμβά» δημιουργικού σχεδιασμού.

 

Η κουζίνα που αποτελεί μέρος ενός ενιαίου χώρου με το σαλόνι, σχεδιάστηκε με νησίδα (island) που επενδύθηκε στο σώμα της από ξύλο σε φυσικό χρώμα με πλαίσιο στην επιφάνειά του και τοποθετήθηκε σε αυτήν πάγκος, ειδικά κατασκευασμένος από μεγάλες πλάκες Geo Crema της εταιρίας Inalco σε υφή πωρόλιθου χρώμα που «έντυσαν» επίσης και το απορροφητικό σύστημα της FRANKE, εξασφαλίζοντας έτσι την ομοιομορφία και την ουδετερότητα στον χώρο.  Η ιδιοκτήτρια επέλεξε για την κουζίνα της εστίες αερίου και το καινοτόμο εξάρτημα μπαταρίας της FRANKE CLEAR WATER CAPSULE SYSTEM  με τη νέα τεχνολογία φιλτραρίσματος του νερού με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.  Τα όρθια στοιχεία της κουζίνας από grey mat λάκα της εταιρίας HOF εκτείνονται έξυπνα και εργονομικά ως την οροφή χαρίζοντας ύψος στον χώρο, αλλά και χωρητικότητα και ευελιξία στη χρήση.

 

Οι δρύινες πόρτες της κατοικίας σε φυσικό χρώμα του ξύλου συνδυάστηκαν άψογα με τις ντουλάπες της εταιρίας HOF που κατασκευάστηκαν στο χωλ από λάκα grey mat και στην κρεβατοκάμαρα από φυσικό ξύλο με κομψό πόμολο από ξύλο ελιάς.

 

Το κυρίως μπάνιο των ιδιοκτητών «ντύθηκε» από το ιδιαίτερης αισθητικής πλακάκι Garage Toffee της εταιρίας Refin με φινίρισμα πεπαλαιωμένου μετάλλου και εξοπλίσθηκε με το εντυπωσιακό, πλην λιτό και αφαιρετικό έπιπλο μπάνιου από καρυδιά, ειδικής κατασκευής της LIVING In. Το W.C. της κατοικίας επενδύθηκε με πλάκες Iseo White της εταιρίας Inalco.  Και στα δυο μπάνια τοποθετήθηκαν νιπτήρες της εταιρίας ALICE, μπαταρίες νιπτήρα της εταιρίας RITMONIO και σύστημα douche της εταιρίας HANSGROHE.

 

Πριν την κατασκευή

 

Μετά την κατασκευή