Διαμέρισμα στη Νέα Παραλία με φόντο τον Θερμαϊκό

Λιτές αφαιρετικές γραμμές, high end λύσεις υψηλής αισθητικής διαμορφώνουν ένα σύγχρονο urban διαμέρισμα στην παραλία της Θεσσαλονίκης με κυρίαρχα στοιχεία το εκτυφλωτικό φυσικό φως και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.  Με απόλυτο σεβασμό προς τα στοιχεία αυτά και με μοναδικό στόχο την ανάδειξή τους, οι εσωτερικοί χώροι “υπακούουν” σιωπηρά στις γήινες αποχρώσεις του φυσικού ξύλου, του φωτεινού λευκού και του ψυχρού γκρίζου. Σε μια open plan διάταξη σχεδόν όλα είναι ενσωματωμένα αρμονικά, σαν φυσικά, με εκτεθειμένα μόνο τα εντελώς απαραίτητα.  
Η total white κουζίνα με την πινελιά grey τσιμεντοκονίας στον τοίχο και την επιφάνεια του λευκού corian ενισχύουν την ηρεμία και την αρμονία του περιβάλλοντος εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τις λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών. 
Οι μεγάλες πλάκες του μπάνιου φυσικών τόνων και υφής, επεξεργασμένες με σπάνια τεχνολογία, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη κλίμακα στην επιφάνεια, συνδυάζονται με δάπεδο γεωμετρικού μοτίβου σε αποχρώσεις του γκρίζου, μπεζ και μαύρου και συμπληρώνονται από τα υψηλής ποιότητας είδη υγιεινής της εταιρίας Flaminia, μπαταρίες inox του οίκου Hansgrohe και από μια χτιστή ντουζιέρα με κεντρικό πιάτο για ένα απολαυστικό και αναζωογονητικό ντους.  
Η απλότητα του μονόμορφου υλικού και η λιτή αισθητική βρίσκουν τη συνέχειά τους στις τελευταίας τεχνολογίας πλάκες δαπέδου με επεξεργασμένη υφή φυσικού ξύλου με matte φινίρισμα και στις συνθέσεις ντουλάπας σε λευκούς τόνους στα δωμάτια και φυσικού ξύλου στην είσοδο του σπιτιού.