Η Living In Μεταμορφώνει Οικία Στην Κύπρο

Η Living In αυτή τη φορά βρέθηκε στην Κύπρο για την ολική διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου μιας πολυτελούς κατοικίας. Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση του χώρου κινήθηκαν με γνώμονα τη μινιμαλιστική διάθεση και την πολυτέλεια.

Το δάπεδο τόσο του χώρου της κουζίνας-καθιστικού, όσο και του μπάνιου επενδύθηκαν με γρανιτοπλακάκια μεγάλων διαστάσεων της ιταλικής εταιρείας Inalco, σε λευκή απόχρωση με μπλε νερά, υπογραμμίζοντας τη διάθεση για πολυτέλεια και καθαρότητα. Στο υπνοδωμάτιο τοποθετήθηκαν πλακίδια της ίδιας ιταλικής εταιρείας με υφή και αίσθηση ξύλου, προσδίδοντας ζεστασιά και δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ηρεμία.

Στο χώρο της κουζίνας χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας HOF σε αποχρώσεις του λευκού, με όρθια εντοιχισμένα στοιχεία και ένα λειτουργικό σε λιτή γραμμή πάγκο εργασίας – νησίδα. Ο εξωστρεφής , εργονομικός και συγχρόνως κομψός σχεδιασμός της κουζίνας ,έδωσε ένα αέρα πολυτέλειας στο χώρο , μετατρέποντάς την στην καρδιά του σπιτιού.

Ο χώρος του μπάνιου κινείται στην ίδια σχεδιαστική γραμμή με τους υπόλοιπους χώρους της κατοικίας, με την επιλογή πολυτελών και φίνων υλικών.

Μια προσθήκη που υπογράμμισε, και ανέδειξε την κομψότητα και τις λιτές γραμμές της κατοικίας, αποτέλεσαν οι εσωτερικές πόρτες και τα συρόμενα συστήματα με την υπογραφή της Ιταλικής εταιρείας Res.

Ένα ακόμη έργο της Living In , όπου μετέτρεψε τις εμπνεύσεις σας σε πραγματικότητα.