Η Living In Σε Ιατρείο Στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία Living In βρέθηκε στο χώρο ενός ιατρείου στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την επιμέλεια των δαπέδων και του χώρου του μπάνιου.

Ο χώρος χαρακτηρίζεται από γήινες αποχρώσεις και μινιμαλιστική διάθεση, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του ξύλου και οι αποχρώσεις του γκρι χρώματος.

Η επιφάνεια του δαπέδου επενδύθηκε με γρανιτένιες πλάκες της ιταλικής εταιρείας Inalco, η οποία χαρακτηρίζεται από τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας.

Ο χώρος του μπάνιου ακολουθεί τη μινιμαλιστική διάθεση του ιατρείου, διαθέτοντας προϊόντα της εταιρείας Flaminia, καθώς και της γερμανικής εταιρείας Hansgrohe, τα οποία πλαισιώνονται από τα πλακίδια της Inalco.

Τα στοιχεία, όμως, που ξεχωρίζουν και δίνουν μια ξεχωριστή πνοή και πολυτέλεια στο χώρο είναι οι εσωτερικές πόρτες της ιταλικής εταιρείας Res.

Ο χώρος ενός ιατρείου μπορεί να αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα, με το σωστό σχεδιασμό και την κατάλληλη επιλογή υλικών, πράγμα που επιδιώκει η εταιρεία Living In σε κάθε έργο που αναλαμβάνει..