Σύγχρονη αστική κατοικία στην παλαιά παραλία της Θεσσαλονίκης

Η Living In είχε τη χαρά, αλλά και την τιμή να συμμετέχει με τα υλικά και προϊόντα της στην αναμόρφωση μίας σύγχρονης αστικής κατοικίας στην παλαιά παραλία της Θεσσαλονίκης που το τελικό αισθητικό της αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμη και την πιο απαιτητική οπτική στο contemporary high design.

Λουσμένο από το εκτυφλωτικό φως και το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού κόλπου το διαμέρισμα ανακατασκευάσθηκε με τα πιο σύγχρονα υλικά υπηρετώντας τις πιο up-to-date τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση.

Στον ενιαίο χώρο της κουζίνας και του σαλονιού κλέβουν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις οι δυο υπέροχες sliding doors ZEN της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας RES.it, διαστάσεων 2,60ΗΧ1,20L η καθεμία που πλαισιώνονται από το κομψό λεπτό bronze mat frame και συνδυάζονται ιδανικά με fumo glass.

Το μπάνιο της οικίας επενδύθηκε από τo διακριτικό, πλην επιβλητικό πλακίδιο ISEO CREMA της ισπανικής εταιρίας INALCO.Es, διαστάσεων 100Χ100cm που αποτυπώνει την υφή μίας beige πέτρινης επιφάνειας προσδίδοντας βάθος στον χώρο του μπάνιου, αλλά παράλληλα και την αίσθηση ενός φυσικού πετρώματος στο δάπεδο και στους τοίχους.

Στην είσοδο του διαμερίσματος ο τοίχος του χώρου υποδοχής επενδύθηκε με το πλακίδιο GEO CREMA της INALCO.Es που παράγει το αποτέλεσμα της πέτρας του πωρόλιθου.